A Juh Terméktanács, az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2021-2023 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és bárányhús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozícionálására, amelynek zárórendezvényére tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait.

Időpont:

2023. november 29.

Helyszín:

online

https://innofoodmarketingkft.my.webex.com/innofoodmarketingkft.my-hu/j.php?MTID=me18fa7ac1ced1e6df95df622cc8d4d43 

PROGRAM

09:30 – 09:40 Megnyitó

09:40 – 09:50 Köszöntő – Prof. Dr. Jávor András (Juh Terméktanács)

09:50 – 10:00 Prof. Dr. Kukovics Sándor (Juh Terméktanács): Múlt és jövő a jelen juhászatában és juhtermék előállításában

10:00 – 11:10 Bátor Árpád (Palota Vidék Zrt.): A promóciós program pozitív hatása a termelő szemszögéből

10:10 – 10:20 Dr. Gál Tímea (InnoFood Marketing Kft.): A kampány üzenetének és főbb eredményeinek bemutatása

10:20 – 10:30 Kérdések, zárás

Az eseményen történő részvétel díjtalan.

A rendezvénnyel kapcsolatban felmerülő kérdéseit felteheti e-mailben (juhtermektanacs@gmail.com).

Zárórendezvény meghívó és program_2023

Post Author: Misi