A Juh Terméktanács, az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2021-2023 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és bárányhús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozícionálására, amelynek zárórendezvényére tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait.
Időpont:
2023. november 29.
Helyszín:
online
PROGRAM
09:30 – 09:40 Megnyitó
09:40 – 09:50 Köszöntő – Prof. Dr. Jávor András (Juh Terméktanács)
09:50 – 10:00 Prof. Dr. Kukovics Sándor (Juh Terméktanács): Múlt és jövő a jelen juhászatában és juhtermék előállításában
10:00 – 11:10 Bátor Árpád (Palota Vidék Zrt.): A promóciós program pozitív hatása a termelő szemszögéből
10:10 – 10:20 Dr. Gál Tímea (InnoFood Marketing Kft.): A kampány üzenetének és főbb eredményeinek bemutatása
10:20 – 10:30 Kérdések, zárás
Az eseményen történő részvétel díjtalan.
A rendezvénnyel kapcsolatban felmerülő kérdéseit felteheti e-mailben (juhtermektanacs@gmail.com).